085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Zwolle

Houtaantasters

Van houtaantasters kunt u ontzettend veel last hebben. Ga maar eens na hoeveel houten elementen er binnen en buiten onze woning te vinden zijn. Deze insecten tasten uw antieke houten kasten aan en vormen zelfs een bedreiging voor grotere houten constructies van de woning wanneer u de houtaantasters niet bijtijds opmerkt. De meest bekende houtaantaster is bij uitstek de houtworm en opvolgende boktor,  maar ook schimmels in de vorm van huiszwam hebben hun invloed op het hout in uw woning. Bij de door ons aangedragen professional hebben we veel ervaring met de effectieve bestrijding van houtaantasters.

De boktor en houtworm

Een boktor is relatief klein van stuk, maar de invloed van deze beestjes kan behoorlijk zijn. De vrouwelijk boktor legt haar eitjes in kleine gaatjes van houten elementen; hierin leggen zij tot wel 40 eitjes. Hieruit komen de larven, ook wel een houtworm genoemd. Deze houtworm  graaft een gangenstelsel door het hout en kan tot wel 12 jaar actief blijven. Op den duur ontwikkelt de larve zich tot de boktor/kever, waarna deze zijn weg naar buiten vindt. Daarop volgt een klein gaatje aan het oppervlak van het hout met een diameter niet veel groter dan 0,5 centimeter. Houtwormen kunnen in grote groepen actief zijn en daarom is het belangrijk om een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen voor de bestrijding hiervan. Lees hier hoe wij houtworm en boktor aanpakken.

Schimmels en huiszwam

Schimmels kunnen een grote invloed op het hout hebben en bijkomend probleem is dat dit niet altijd is te herkennen. De meest voorkomende schimmel is de huiszwam, welke vooral in oudere woningen aangetroffen wordt. De huiszwam maakt houten constructies week/vochtig, hetgeen zorgt voor een verzwakking van het geheel. Ook kan de huiszwam zich gemakkelijk verspreiden naar muren. Met name in vochtige omgevingen is de kans op huiszwam groter. Meer over schimmels weten? Lees het hier.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606