0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zwolle

Houtaantasters

Van houtaantasters kunt u ontzettend veel last hebben. Ga maar eens na hoeveel houten elementen er binnen en buiten onze woning te vinden zijn. Deze insecten tasten uw antieke houten kasten aan en vormen zelfs een bedreiging voor grotere houten constructies van de woning wanneer u de houtaantasters niet bijtijds opmerkt. De meest bekende houtaantaster is bij uitstek de houtworm en opvolgende boktor,  maar ook schimmels in de vorm van huiszwam hebben hun invloed op het hout in uw woning. Bij de door ons aangedragen professional hebben we veel ervaring met de effectieve bestrijding van houtaantasters.

De boktor en houtworm

Een boktor is relatief klein van stuk, maar de invloed van deze beestjes kan behoorlijk zijn. De vrouwelijk boktor legt haar eitjes in kleine gaatjes van houten elementen; hierin leggen zij tot wel 40 eitjes. Hieruit komen de larven, ook wel een houtworm genoemd. Deze houtworm  graaft een gangenstelsel door het hout en kan tot wel 12 jaar actief blijven. Op den duur ontwikkelt de larve zich tot de boktor/kever, waarna deze zijn weg naar buiten vindt. Daarop volgt een klein gaatje aan het oppervlak van het hout met een diameter niet veel groter dan 0,5 centimeter. Houtwormen kunnen in grote groepen actief zijn en daarom is het belangrijk om een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen voor de bestrijding hiervan. Lees hier hoe wij houtworm en boktor aanpakken.

Schimmels en huiszwam

Schimmels kunnen een grote invloed op het hout hebben en bijkomend probleem is dat dit niet altijd is te herkennen. De meest voorkomende schimmel is de huiszwam, welke vooral in oudere woningen aangetroffen wordt. De huiszwam maakt houten constructies week/vochtig, hetgeen zorgt voor een verzwakking van het geheel. Ook kan de huiszwam zich gemakkelijk verspreiden naar muren. Met name in vochtige omgevingen is de kans op huiszwam groter. Meer over schimmels weten? Lees het hier.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606