0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zwolle

Mollen en woelratten

Mollen en woelratten kunnen in korte tijd veel schade aanrichten aan uw tuin. Deze dieren creëren gangenstelsels onder het oppervlak van de tuin, welke op termijn kunnen zorgen voor verzakkingen en tevens een uitwerking hebben op de uitstraling van de tuin. De woelratten maken in mindere mate gebruik van de gangenstelsels, maar deze beesten zorgen daarentegen voor meer zichtbare schade boven het oppervlak. Zo vreten zij veel gras weg, tasten ze wortels van planten aan en kunnen zij in kleine vijvers knagen in de fundering. Hierdoor kunnen zelfs bomen sterven. de door ons aangedragen professional bestrijdt mollen en woelratten in de regio Zwolle.

Mollen in uw tuin

De mol is geen beschermde diersoort in Nederland en u mag dus zelf ook één en ander doen aan de bestrijding van deze beesten. Mollen kunnen namelijk ontzettend veel schade aan uw tuin berokkenen. Het beestje kan per uur tot enkele meters aan een gangenstelsel graven. Ziet u een molshoop in of rondom uw tuin naar voren komen, wacht dan ook niet te lang met het nemen van maatregelen. Zo kan u gebruik maken van een speciale mollenklem, al dan niet in moderne uitvoering, of ultrasoon geluidssensoren die mollen effectief verjagen. Doet u in de tussentijd niks ter preventie van de van mollen, dan kunnen de gangenstelsels zich snel uitbreiden. Wij beschikken over efficiënte middelen om mollen definitief uit uw tuin te verwijderen.

Woelratten bestrijden

Woelratten verschillen qua uitstraling niet heel veel van mollen. Ze leven het liefst langs het water; vijvers, sloten en zelfs graag in de buurt van gebouwen/huizen. De woelrat blijft het liefst ondergronds, maar staat niet bekend om uitgebreide gangenstelsels zoals bij de mollen. Wel kunnen ze direct onder het oppervlak van een tuin veel schade aanrichten aan wortels van planten en bomen. Wel maken ze net als mollen kleine aardhopen. De waterrat is slechts één van de mogelijke soorten woelratten waar u mee te maken kan hebben.

Aangezien de woelrat wél een beschermde diersoort is in Nederland, is het lastiger hiervoor effectieve middelen te vinden ter bestrijding. Wilt u desondanks de woelratten rondom uw woning of bedrijfspand verjagen? In de regio Zwolle lost de door ons aangedragen professional dat gegarandeerd voor u op!

Wilt u weten hoe u mollen- of woelrattenprobleem oplossen? Neem dan contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606