085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Zwolle

Mollen en woelratten

Mollen en woelratten kunnen in korte tijd veel schade aanrichten aan uw tuin. Deze dieren creëren gangenstelsels onder het oppervlak van de tuin, welke op termijn kunnen zorgen voor verzakkingen en tevens een uitwerking hebben op de uitstraling van de tuin. De woelratten maken in mindere mate gebruik van de gangenstelsels, maar deze beesten zorgen daarentegen voor meer zichtbare schade boven het oppervlak. Zo vreten zij veel gras weg, tasten ze wortels van planten aan en kunnen zij in kleine vijvers knagen in de fundering. Hierdoor kunnen zelfs bomen sterven. de door ons aangedragen professional bestrijdt mollen en woelratten in de regio Zwolle.

Mollen in uw tuin

De mol is geen beschermde diersoort in Nederland en u mag dus zelf ook één en ander doen aan de bestrijding van deze beesten. Mollen kunnen namelijk ontzettend veel schade aan uw tuin berokkenen. Het beestje kan per uur tot enkele meters aan een gangenstelsel graven. Ziet u een molshoop in of rondom uw tuin naar voren komen, wacht dan ook niet te lang met het nemen van maatregelen. Zo kan u gebruik maken van een speciale mollenklem, al dan niet in moderne uitvoering, of ultrasoon geluidssensoren die mollen effectief verjagen. Doet u in de tussentijd niks ter preventie van de van mollen, dan kunnen de gangenstelsels zich snel uitbreiden. Wij beschikken over efficiënte middelen om mollen definitief uit uw tuin te verwijderen.

Woelratten bestrijden

Woelratten verschillen qua uitstraling niet heel veel van mollen. Ze leven het liefst langs het water; vijvers, sloten en zelfs graag in de buurt van gebouwen/huizen. De woelrat blijft het liefst ondergronds, maar staat niet bekend om uitgebreide gangenstelsels zoals bij de mollen. Wel kunnen ze direct onder het oppervlak van een tuin veel schade aanrichten aan wortels van planten en bomen. Wel maken ze net als mollen kleine aardhopen. De waterrat is slechts één van de mogelijke soorten woelratten waar u mee te maken kan hebben.

Aangezien de woelrat wél een beschermde diersoort is in Nederland, is het lastiger hiervoor effectieve middelen te vinden ter bestrijding. Wilt u desondanks de woelratten rondom uw woning of bedrijfspand verjagen? In de regio Zwolle lost de door ons aangedragen professional dat gegarandeerd voor u op!

Wilt u weten hoe u mollen- of woelrattenprobleem oplossen? Neem dan contact met ons op!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606