038 - 799 99 53

Ongediertebestrijder in Zwolle nodig?

Mollen en woelratten

Mollen en woelratten kunnen in korte tijd veel schade aanrichten aan uw tuin. Deze dieren creëren gangenstelsels onder het oppervlak van de tuin, welke op termijn kunnen zorgen voor verzakkingen en tevens een uitwerking hebben op de uitstraling van de tuin. De woelratten maken in mindere mate gebruik van de gangenstelsels, maar deze beesten zorgen daarentegen voor meer zichtbare schade boven het oppervlak. Zo vreten zij veel gras weg, tasten ze wortels van planten aan en kunnen zij in kleine vijvers knagen in de fundering. Hierdoor kunnen zelfs bomen sterven. De vakman bestrijdt mollen en woelratten in de regio Zwolle.

Mollen in uw tuin

De mol is geen beschermde diersoort in Nederland en u mag dus zelf ook één en ander doen aan de bestrijding van deze beesten. Mollen kunnen namelijk ontzettend veel schade aan uw tuin berokkenen. Het beestje kan per uur tot enkele meters aan een gangenstelsel graven. Ziet u een molshoop in of rondom uw tuin naar voren komen, wacht dan ook niet te lang met het nemen van maatregelen. Zo kan u gebruik maken van een speciale mollenklem, al dan niet in moderne uitvoering, of ultrasoon geluidssensoren die mollen effectief verjagen. Doet u in de tussentijd niks ter preventie van de van mollen, dan kunnen de gangenstelsels zich snel uitbreiden. Wij beschikken over efficiënte middelen om mollen definitief uit uw tuin te verwijderen.

Woelratten bestrijden

Woelratten verschillen qua uitstraling niet heel veel van mollen. Ze leven het liefst langs het water; vijvers, sloten en zelfs graag in de buurt van gebouwen/huizen. De woelrat blijft het liefst ondergronds, maar staat niet bekend om uitgebreide gangenstelsels zoals bij de mollen. Wel kunnen ze direct onder het oppervlak van een tuin veel schade aanrichten aan wortels van planten en bomen. Wel maken ze net als mollen kleine aardhopen. De waterrat is slechts één van de mogelijke soorten woelratten waar u mee te maken kan hebben.

Aangezien de woelrat wél een beschermde diersoort is in Nederland, is het lastiger hiervoor effectieve middelen te vinden ter bestrijding. Wilt u desondanks de woelratten rondom uw woning of bedrijfspand verjagen? In de regio Zwolle lost De vakman dat gegarandeerd voor u op!

Wilt u weten hoe u mollen- of woelrattenprobleem oplossen? Neem dan contact met ons op!

Ons werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Definitief van Ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Hoofdvestiging