038 - 799 99 53

Ongediertebestrijder in Zwolle nodig?

Kakkerlakken in Zwolle

Kakkerlakken planten zich snel voort, verspreiden nare ziekten en zijn moeilijk te bestrijden. Het is een van de vervelendste soorten ongedierte waarmee u te maken kunt krijgen. Heeft u te maken met deze insecten in huis? Kom dan vlug in actie om nog grotere problemen te voorkomen. In de regio Zwolle kunt u rekenen op onze professionals. Wij komen met plezier naar u toe om de problemen op te lossen!

Voorkom of bestrijd kakkerlakken

Waarschijnlijk weet u dat kakkerlakken worden aangetrokken door voedsel en vet. Door etensresten goed op te bergen, kruimels weg te poetsen en de rest van uw kookvertrek ook goed schoon te houden, kunt u al veel problemen voorkomen. Daarnaast houden deze diertjes ook niet van tocht. Zorg er daarom voor dat u uw woning regelmatig lucht.

Is het al te laat voor preventie en heeft u al te maken met een kakkerlakkenplaag? Dan is het helemaal zaak om uw keuken uitgebreid schoon te maken. Met een lijmval kunt u proberen deze beestjes te vangen. Ook kunt u voor u gaat slapen een vochtige dweil op de grond leggen. Hier komen de kakkerlakken op af. De volgende ochtend kunt u ze dan in één keer opvegen.

Eerste hulp bij kakkerlakken

Heeft u last van grote hoeveelheden kakkerlakken in huis, of in uw bedrijf? Lukt het u niet om zelf van deze ongenode gasten af te komen? Schakel dan ervaren experts in. In Zwolle en omgeving staan wij altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op! We komen dan zo vlug mogelijk bij u langs om de problemen te verhelpen. Kakkerlakken bestrijden is onze specialiteit!

Ons werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Definitief van Ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Hoofdvestiging