038 - 799 99 53

Ongediertebestrijder in Zwolle nodig?

Steenmarters in Zwolle

Een slanke kat, daar hebben steenmarters wel wat van weg. Op deze dieren werd zo veel gejaagd dat ze met uitsterven werden bedreigd. Daarom kreeg dit beestje in de vorige eeuw een beschermde status. Niet zonder succes: inmiddels zijn er weer veel meer steenmarters in ons land te vinden. Zo veel zelfs, dat ze de laatste jaren voor behoorlijk wat overlast zorgen. Ze hebben het bijvoorbeeld op uw auto voorzien en richten daarbij aanzienlijke schade aan. Of ze zorgen voor overlast op uw zolder of in uw schuur.

Steenmarter verjagen in Zwolle

Steenmarters vangen of doden is vanwege hun beschermde status niet toegestaan. Gelukkig zijn er wel andere mogelijkheden om de problemen met deze beestjes te verhelpen, zoals de steenmarter verjagen. Uw ongedierte expert kan u hier alles over vertellen. In de regio Zwolle zijn wij uw specialist in oplossingen voor de overlast. Bent u hier benieuwd naar? Neem contact met ons op, want we geven u met veel plezier uitleg! Ook kunt u ons vanzelfsprekend inschakelen voor eerste hulp bij steenmarters. We komen dan zo snel mogelijk naar u in Zwolle of omgeving toe om de problemen op te lossen. Dankzij onze jarenlange ervaring is geen uitdaging ons te groot.

Ons werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Definitief van Ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Hoofdvestiging