038 - 799 99 53

Ongediertebestrijder in Zwolle nodig?

Motten in huis bestrijden

Ziet u in de woning vaak motten vliegen? Dat is vaak een indicatie dat er eitjes zijn gelegd op uw textiel, zoals banken, stoelen of kledingstukken.  Motten zijn ongevaarlijk, maar zorgen desondanks voor een onhygiënische omgeving. In het ergste geval heeft u binnen in huis te maken met de kleermot, waarvan de larven vreten aan verschillende gestoffeerde onderdelen:

  • Gordijnen en tapijten
  • Meubelen zoals banken, stoelen en matrassen
  • Kleding waarin katoen, wol of leer is verwerkt

Daarnaast kennen we nog de meelmot, waarvan larven zich nestelen in meel, bloem en pannenkoekenmix én de vruchtmot die zich nestelt in diverse groente- en fruitsoorten, zowel vers als rottend. Een paar motten zijn over het algemeen nog wel te bestrijden, bijvoorbeeld door te kiezen voor mottenstrips- ballen of vallen. Mocht het probleem hardnekkig en groot wordt, dan is het verstandig om dit vakkundig te laten bestrijden. In Zwolle staat De vakman dan voor u klaar. Wij zorgen voor een definitieve oplossing.

Onze methode

Om een mottenplaag effectief te bestrijden doden wij niet alleen de motten, maar verwijderen ook de eitjes die zij hebben gelegd. Daarom gaan wij op de gebruikelijke plekken én ongebruikelijke plekken gericht op zoek naar motten, larven en eitjes. Op basis van de situatie kiezen wij vervolgens een geschikte methode om de motten te bestrijden. Tevens kunt u ervoor zorgen dat u textiel, gestoffeerde elementen en kleding voorziet van een goede wasbeurt op hoge temperatuur, waardoor achtergebleven larven en eitjes definitief uit uw bekleding zijn verdwenen.

Heeft u een vermoeden dat zich motten hebben genesteld in uw woning? Bel ons gerust op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de potentiële broedplaatsen van motten en wat u zelf al kan doen om de kans op een mottenplaag zo klein mogelijk te maken. Heeft u toch direct hulp nodig? De vakman lost hardnekkige problemen rondom motten in Zwolle effectief voor u op. Neem direct contact op!

Ons werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Definitief van Ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Hoofdvestiging