085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Zwolle

Motten in huis bestrijden

Ziet u in de woning vaak motten vliegen? Dat is vaak een indicatie dat er eitjes zijn gelegd op uw textiel, zoals banken, stoelen of kledingstukken.  Motten zijn ongevaarlijk, maar zorgen desondanks voor een onhygiënische omgeving. In het ergste geval heeft u binnen in huis te maken met de kleermot, waarvan de larven vreten aan verschillende gestoffeerde onderdelen:

  • Gordijnen en tapijten
  • Meubelen zoals banken, stoelen en matrassen
  • Kleding waarin katoen, wol of leer is verwerkt

Daarnaast kennen we nog de meelmot, waarvan larven zich nestelen in meel, bloem en pannenkoekenmix én de vruchtmot die zich nestelt in diverse groente- en fruitsoorten, zowel vers als rottend. Een paar motten zijn over het algemeen nog wel te bestrijden, bijvoorbeeld door te kiezen voor mottenstrips- ballen of vallen. Mocht het probleem hardnekkig en groot wordt, dan is het verstandig om dit vakkundig te laten bestrijden. In Zwolle staat de door ons aangedragen professional dan voor u klaar. Wij zorgen voor een definitieve oplossing.

Onze methode

Om een mottenplaag effectief te bestrijden doden wij niet alleen de motten, maar verwijderen ook de eitjes die zij hebben gelegd. Daarom gaan wij op de gebruikelijke plekken én ongebruikelijke plekken gericht op zoek naar motten, larven en eitjes. Op basis van de situatie kiezen wij vervolgens een geschikte methode om de motten te bestrijden. Tevens kunt u ervoor zorgen dat u textiel, gestoffeerde elementen en kleding voorziet van een goede wasbeurt op hoge temperatuur, waardoor achtergebleven larven en eitjes definitief uit uw bekleding zijn verdwenen.

Heeft u een vermoeden dat zich motten hebben genesteld in uw woning? Bel ons gerust op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de potentiële broedplaatsen van motten en wat u zelf al kan doen om de kans op een mottenplaag zo klein mogelijk te maken. Heeft u toch direct hulp nodig? de door ons aangedragen professional lost hardnekkige problemen rondom motten in Zwolle effectief voor u op. Neem direct contact op!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606