0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zwolle

Motten in huis bestrijden

Ziet u in de woning vaak motten vliegen? Dat is vaak een indicatie dat er eitjes zijn gelegd op uw textiel, zoals banken, stoelen of kledingstukken.  Motten zijn ongevaarlijk, maar zorgen desondanks voor een onhygiënische omgeving. In het ergste geval heeft u binnen in huis te maken met de kleermot, waarvan de larven vreten aan verschillende gestoffeerde onderdelen:

  • Gordijnen en tapijten
  • Meubelen zoals banken, stoelen en matrassen
  • Kleding waarin katoen, wol of leer is verwerkt

Daarnaast kennen we nog de meelmot, waarvan larven zich nestelen in meel, bloem en pannenkoekenmix én de vruchtmot die zich nestelt in diverse groente- en fruitsoorten, zowel vers als rottend. Een paar motten zijn over het algemeen nog wel te bestrijden, bijvoorbeeld door te kiezen voor mottenstrips- ballen of vallen. Mocht het probleem hardnekkig en groot wordt, dan is het verstandig om dit vakkundig te laten bestrijden. In Zwolle staat de door ons aangedragen professional dan voor u klaar. Wij zorgen voor een definitieve oplossing.

Onze methode

Om een mottenplaag effectief te bestrijden doden wij niet alleen de motten, maar verwijderen ook de eitjes die zij hebben gelegd. Daarom gaan wij op de gebruikelijke plekken én ongebruikelijke plekken gericht op zoek naar motten, larven en eitjes. Op basis van de situatie kiezen wij vervolgens een geschikte methode om de motten te bestrijden. Tevens kunt u ervoor zorgen dat u textiel, gestoffeerde elementen en kleding voorziet van een goede wasbeurt op hoge temperatuur, waardoor achtergebleven larven en eitjes definitief uit uw bekleding zijn verdwenen.

Heeft u een vermoeden dat zich motten hebben genesteld in uw woning? Bel ons gerust op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de potentiële broedplaatsen van motten en wat u zelf al kan doen om de kans op een mottenplaag zo klein mogelijk te maken. Heeft u toch direct hulp nodig? de door ons aangedragen professional lost hardnekkige problemen rondom motten in Zwolle effectief voor u op. Neem direct contact op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606