038 - 799 99 53

Ongediertebestrijder in Zwolle nodig?

Aanbieding houtwormbestrijding in Zwolle

Houtworm in uw meubels of in de constructie van uw woning? Het is belangrijk zo snel mogelijk hulp in te schakelen om grote schade te voorkomen. Al jaren is Beukema Ongediertebestrijding een begrip in houtwormbestrijding in Zwolle. Op dit moment hebben wij een mooie aanbieding. Voor €295,- per verdieping bent u in Zwolle en omstreken snel van houtworm af. Zie hieronder onze andere aanbiedingen.

Werkwijze houtworm bestrijden

Beukema Ongediertebestrijding heeft 30 lokale vestigingen in het land, waardoor u altijd de warmte en inzicht van een lokaal opererend bedrijf ervaart. Tegelijkertijd profiteert u van de kracht van een landelijk sterk opererend bedrijf dat groot inkoopt waardoor onze inkoopkosten een stuk lager liggen dan bij veel andere bedrijven. Daarnaast geeft onze behandeling veel grote voordelen ten opzichte van de ouderwetse manier van houtworm bestrijding. Bij ons hoeft u bijvoorbeeld niet 48 uur uit uw woning, boerderij of schuur te blijven. Dit is bij ons slechts 4 uur. Wij werken namelijk met een nieuw middel. Dit geavanceerde product geeft geen sterke kerosine geur af. Daarnaast is ons middel op water basis, waardoor het veel voordelen biedt met betrekking tot de natuur en brandveiligheid.

Prijsoverzicht

Boerderij (Stolp, Stelp, Schuur of Stal) tot 350 m² € 895,-
Boerderij (Stolp, Stelp, Schuur of Stal) tot 200 m² € 795,-
Verdieping of etage tot 50 m² €295,-
Huis met diverse etages tot 100 m² €495,-
Schuur tot 50 m² €295,- alleen plafond € 189,95
Meubelstukken € 75,-
Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw.

Het stofvrij maken van de woning is niet inbegrepen. Wilt u dat wij de ruimte stofvrij voor u maken, dan rekenen wij daar een bedrag tussen de €150 en €350 euro voor. Dit zal bij de inspectie besproken worden en afhankelijk zijn van de omvang van de werkzaamheden.

Inspectie

Wij zullen nooit zomaar een object behandelen, maar zullen altijd eerst een inspectie inplannen om uw probleem goed in kaart te brengen en u een goede uitleg te geven over de handelingen die wij voor u gaan uitvoeren. De kosten voor de inspectie bedragen €35,- inclusief btw.

Houtworm en boktor

Een boktor is zelf geen lang leven beschoren; deze leeft doorgaans slechts twee weken. Toch kan deze boktor de aanleiding, dan wel een indicatie zijn voor meer problemen. De vrouwelijke boktor legt namelijk eitjes en daaruit ontpoppen zich larven, de zogenoemde houtworm. Aangezien deze zich een heel leven lang in of onder houten constructies bevinden, is het niet altijd mogelijk ze met het blote oog op te merken. Desondanks kunnen deze kleine larven in korte tijd complete houten constructies wegvreten, zeker wanneer ze in grotere groepen opereren.

Na een aantal jaren groeit de houtworm uit tot een boktor, welke u gelukkig wel duidelijk kan herkennen. Dit is een tor met twee rode vlekjes op de rug. Verder heeft deze tor voelsprieten, is het bruinzwart en wordt het tot 2,5 centimeter lang. Houtwormen worden ongeveer 3 centimeter lang en hebben een geel lijf. Ze creëren gangen van ongeveer een halve centimeter breed. Voorkom mogelijke problemen met de houtworm en boktor, neem contact op met Beukema Ongediertebestrijding.

Ons werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Definitief van Ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Hoofdvestiging