038 - 799 99 53

Ongediertebestrijder in Zwolle nodig?

Vliegend ongedierte

Heeft u last van vliegende insecten in uw woning of pand? Geen nood, Beukema Ongediertebestrijding kan dit voor u bestrijden. Voor ieder type vliegend ongedierte hebben wij een specifieke aanpak, waarbij we streven naar een definitieve oplossing. Krijgt u bij hoge uitzondering toch weer te maken met hetzelfde vliegend ongedierte? Dan komen we graag nogmaals bij u langs.

Wespen en wespennesten

Naarmate het buiten warmer wordt, neemt ook de kans op wespen toe. Wespen kunnen zich overal vestigen, maar het wordt vooral vervelend wanneer een wespennest zich onder uw dak of overkapping vestigt. Uiteraard wilt u hier snel vanaf, want wespennesten zorgen vaak voor overlast en u wilt niet buiten én binnen te maken krijgen met grote hordes van deze beestjes. Hoewel het logisch lijkt, willen we je er nogmaals op wijzen niet zelf een wespennest te bestrijden. Bij Beukema beschikken we over het juiste materiaal om de bron van de overlast effectief te bestrijden; zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de mogelijke aanwezigheid van (al te veel) wespen.

Muggen en vliegen

Muggen en vliegen zijn een slag minder erg dan wespen, maar dat betekent niet dat je er minder last van hebt. Muggen en vliegen hebben er namelijk geen moeite mee in huis te leven en daar kan dit vliegend ongedierte tot vervelends aan toe terugkeren. Een elektrische vliegenmepper ten spijt; u wilt een definitieve oplossing voor dit probleem, dat doorgaans maanden kan aanhouden. Wanneer doe-het-zelf middelen geen soelaas bieden, dan staan we bij Beukema Ongediertebestrijding klaar met effectieve insecticiden om muggen en vliegen te bestrijden.

Rioolvliegjes

Tot slot zijn er dan nog de rioolvliegjes. Dit type vliegend ongedierte komen vooral naar voren bij problemen in de riolering. Het is een bijzonder onhygiënisch fenomeen om rioolvliegjes tegen te komen in de buurt van uw sanitair of zelfs op uw voedingsmiddelen. Vooral rondom stilstaand water in de kruipruimte, dakgoot of de afvoer van toilet en douche. Wij vinden voor u de exacte bron waar rioolvliegjes zich ophouden en zorgen voor een oplossing op maat.

Wilt u meer weten over de methoden waarmee we bij Beukema Ongediertebestrijding vliegend ongedierte bestrijden? Bekijk dan onze submenu’s.

Ons werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Definitief van Ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Hoofdvestiging