0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zwolle

Vliegend ongedierte

Heeft u last van vliegende insecten in uw woning of pand? Geen nood, de door ons aangedragen professional kan dit voor u bestrijden. Voor ieder type vliegend ongedierte hebben wij een specifieke aanpak, waarbij we streven naar een definitieve oplossing. Krijgt u bij hoge uitzondering toch weer te maken met hetzelfde vliegend ongedierte? Dan komen we graag nogmaals bij u langs.

Wespen en wespennesten

Naarmate het buiten warmer wordt, neemt ook de kans op wespen toe. Wespen kunnen zich overal vestigen, maar het wordt vooral vervelend wanneer een wespennest zich onder uw dak of overkapping vestigt. Uiteraard wilt u hier snel vanaf, want wespennesten zorgen vaak voor overlast en u wilt niet buiten én binnen te maken krijgen met grote hordes van deze beestjes. Hoewel het logisch lijkt, willen we je er nogmaals op wijzen niet zelf een wespennest te bestrijden. Bij de door ons aangedragen professional beschikken we over het juiste materiaal om de bron van de overlast effectief te bestrijden; zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de mogelijke aanwezigheid van (al te veel) wespen.

Muggen en vliegen

Muggen en vliegen zijn een slag minder erg dan wespen, maar dat betekent niet dat je er minder last van hebt. Muggen en vliegen hebben er namelijk geen moeite mee in huis te leven en daar kan dit vliegend ongedierte tot vervelends aan toe terugkeren. Een elektrische vliegenmepper ten spijt; u wilt een definitieve oplossing voor dit probleem, dat doorgaans maanden kan aanhouden. Wanneer doe-het-zelf middelen geen soelaas bieden, dan staan we bij de door ons aangedragen professional klaar met effectieve insecticiden om muggen en vliegen te bestrijden.

Rioolvliegjes

Tot slot zijn er dan nog de rioolvliegjes. Dit type vliegend ongedierte komen vooral naar voren bij problemen in de riolering. Het is een bijzonder onhygiënisch fenomeen om rioolvliegjes tegen te komen in de buurt van uw sanitair of zelfs op uw voedingsmiddelen. Vooral rondom stilstaand water in de kruipruimte, dakgoot of de afvoer van toilet en douche. Wij vinden voor u de exacte bron waar rioolvliegjes zich ophouden en zorgen voor een oplossing op maat.

Wilt u meer weten over de methoden waarmee we bij de door ons aangedragen professional vliegend ongedierte bestrijden? Bekijk dan onze submenu’s.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606