038 - 799 99 53

Ongediertebestrijder in Zwolle nodig?

Mieren verdelgen in Zwolle

Mieren komen maar zelden alleen. Ziet u mieren in of vlak buiten uw huis, dan heeft u vermoedelijk te maken met een nest. Welk type mieren kunt u verwachten?

  • Wegmieren. Deze mieren komt u voornamelijk buiten tegen en zijn veelvoorkomend in Nederland
  • Faraomieren. Deze mieren zijn gewend aan een warmer klimaat en zult u doorgaans binnen aantreffen. Binnen zullen zij hoofdzakelijk op zoek gaan naar etensresten.

Diverse middeltjes helpen u mogelijk van mieren af, zoals een speciale spray, mierenlokdoosjes of mierenvloeistof. De middelen die u in Nederland vindt, zorgen doorgaans slechts voor een tijdelijke oplossing; u wilt graag dat mieren niet meer terugkeren. De vakman heeft ervaring in het bestrijden van mieren in of rondom uw woning geen kans te geven. Wij traceren waar de mieren vandaan komen en kunnen zo gericht en efficiënt aan de slag.

Waar en wanneer komen mieren veelvuldig voor?

Tijdens de winter heeft u doorgaans geen last van mieren, zeker niet rondom de woning. Op het moment dat het buiten warmer begint te worden, zult u de mieren thuis weer tegenkomen. Mieren zijn doorlopend op zoek naar zoetigheid, voornamelijk in de vorm van etensresten. Ze zetten echter honingdauw af en dat is schadelijk voor onze planten. Binnen komen ze op etensresten af en dat is weer vervelend voor de hygiëne in huis. Sluit altijd voedingsmiddelen af in een gesloten zak of afgedekte potjes.

Professioneel mieren verdelgen in Zwolle

Bij een mierennest of mierenplaag is het aan te raden gebruik te maken van ongediertebestrijding. Mieren zijn namelijk, naast dat ze klein en beweeglijk zijn, bijzonder slimme dieren en dus moeilijk te bestrijden. De vakman bestrijdt mieren in Zwolle op een adequate en efficiënte manier én vertelt u graag meer ter preventie van mieren.

Ons werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Definitief van Ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Hoofdvestiging