038 - 799 99 53

Ongediertebestrijder in Zwolle nodig?

Kruipend ongedierte in Zwolle

Heeft u te maken met kruipend ongedierte? Wacht niet te lang, want kruipend ongedierte weet zich doorgaans snel voort te planten of te verspreiden en dat zorgt voor veel overlast op ongewenste plekken in de woning. Bij zijn we bekend met de problemen die kruipend ongedierte kan veroorzaken en lossen dit effectief op. Wij helpen u onder andere bij problemen met:

  • Vlooien
  • Pissebedden
  • Zilvervisjes/papiervisjes

Bedwantsen

Bedwantsen vormen een hardnekkig probleem. Dit type ongedierte nestelt zich rondom bedden en veroorzaken rode, jeukende plekken op de huid. U kunt deze beestjes herkennen aan kleine zwarte puntjes of bloedvlekjes op uw beddengoed. Mogelijk ziet u ook kleine eitjes van de bedwants terug op uw lakens. Omdat bedwantsen een groeiend probleem vormen binnen Nederland, is het verstandig om te kiezen voor een effectieve bestrijding. Zorg er in ieder geval voor dat u de lakens eerst onder hoge temperaturen wast en de kamer extra goed schoonmaakt. Daarna kunnen wij u van dienst zijn voor de definitieve bestrijding van het ongedierte. Lees hier meer over dit probleem.

Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn de nachtmerrie voor ieder huishouden. Hoort u meer dan eens geritsel of ziet u de kakkerlakken zelfs lopen? Kakkerlakken kunnen tot enkele centimeters lang worden en zorgen over het algemeen voor verminderd wooncomfort. Ze brengen gemakkelijk ziektes met zich mee en vormen daarmee een bedreiging voor de hygiëne in huis. Lees hier meer over kakkerlakken.

Ons werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Definitief van Ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Hoofdvestiging