0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zwolle

Kruipend ongedierte in Zwolle

Heeft u te maken met kruipend ongedierte? Wacht niet te lang, want kruipend ongedierte weet zich doorgaans snel voort te planten of te verspreiden en dat zorgt voor veel overlast op ongewenste plekken in de woning. Bij zijn we bekend met de problemen die kruipend ongedierte kan veroorzaken en lossen dit effectief op. Wij helpen u onder andere bij problemen met:

  • Vlooien
  • Pissebedden
  • Zilvervisjes/papiervisjes

Bedwantsen

Bedwantsen vormen een hardnekkig probleem. Dit type ongedierte nestelt zich rondom bedden en veroorzaken rode, jeukende plekken op de huid. U kunt deze beestjes herkennen aan kleine zwarte puntjes of bloedvlekjes op uw beddengoed. Mogelijk ziet u ook kleine eitjes van de bedwants terug op uw lakens. Omdat bedwantsen een groeiend probleem vormen binnen Nederland, is het verstandig om te kiezen voor een effectieve bestrijding. Zorg er in ieder geval voor dat u de lakens eerst onder hoge temperaturen wast en de kamer extra goed schoonmaakt. Daarna kunnen wij u van dienst zijn voor de definitieve bestrijding van het ongedierte. Lees hier meer over dit probleem.

Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn de nachtmerrie voor ieder huishouden. Hoort u meer dan eens geritsel of ziet u de kakkerlakken zelfs lopen? Kakkerlakken kunnen tot enkele centimeters lang worden en zorgen over het algemeen voor verminderd wooncomfort. Ze brengen gemakkelijk ziektes met zich mee en vormen daarmee een bedreiging voor de hygiëne in huis. Lees hier meer over kakkerlakken.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606