085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Zwolle

Kruipend ongedierte in Zwolle

Heeft u te maken met kruipend ongedierte? Wacht niet te lang, want kruipend ongedierte weet zich doorgaans snel voort te planten of te verspreiden en dat zorgt voor veel overlast op ongewenste plekken in de woning. Bij zijn we bekend met de problemen die kruipend ongedierte kan veroorzaken en lossen dit effectief op. Wij helpen u onder andere bij problemen met:

  • Vlooien
  • Pissebedden
  • Zilvervisjes/papiervisjes

Bedwantsen

Bedwantsen vormen een hardnekkig probleem. Dit type ongedierte nestelt zich rondom bedden en veroorzaken rode, jeukende plekken op de huid. U kunt deze beestjes herkennen aan kleine zwarte puntjes of bloedvlekjes op uw beddengoed. Mogelijk ziet u ook kleine eitjes van de bedwants terug op uw lakens. Omdat bedwantsen een groeiend probleem vormen binnen Nederland, is het verstandig om te kiezen voor een effectieve bestrijding. Zorg er in ieder geval voor dat u de lakens eerst onder hoge temperaturen wast en de kamer extra goed schoonmaakt. Daarna kunnen wij u van dienst zijn voor de definitieve bestrijding van het ongedierte. Lees hier meer over dit probleem.

Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn de nachtmerrie voor ieder huishouden. Hoort u meer dan eens geritsel of ziet u de kakkerlakken zelfs lopen? Kakkerlakken kunnen tot enkele centimeters lang worden en zorgen over het algemeen voor verminderd wooncomfort. Ze brengen gemakkelijk ziektes met zich mee en vormen daarmee een bedreiging voor de hygiëne in huis. Lees hier meer over kakkerlakken.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606