038 - 799 99 53

Ongediertebestrijder in Zwolle nodig?

Schimmels en huiszwam bestrijden

Schimmelvlekken op de muur, vloer of het plafond zijn vaak een slecht voorteken. Met name huis- en kelderzwammen, de zogenaamde huiszwammen, veroorzaken veel schade aan het hout en de muren. Ze komen vooral voor in oudere huizen of op vochtige plekken in de woning. Slechte ventilatie draagt bij aan het ontstaan van huiszwammen in vochtige ruimtes, dus zorg altijd voor een goede luchtdoorvoer op iedere plek in huis. Over het algemeen ontstaan de huiszwammen in kruipruimtes, maar deze kunnen groeien naarmate ze niet worden opgemerkt.

Onderneem direct actie

Het is bij de huiszwam belangrijk om snel actie te ondernemen. Wanneer houten constructies of muren vochtig worden, dan kan dit verstrekkende gevolgen hebben voor de basis van de woning én uw eigen gezondheid. Hoe langer u wacht, des te groter kunnen de gevolgen zijn. Een huiszwam is eenvoudig te herkennen, aangezien deze schimmel groot van stuk kan worden. Hoe herkent u huiszwammen of andere schimmels in uw woning?

  • Een cirkelvormige schimmel
  • Witte randen rondom een bruine ‘blaar’
  • De witte randen zijn vaak vochtig en breiden zich verder uit

Huiszwammen zijn buitengewoon onhygiënisch en tasten tevens belangrijke constructies van uw woning aan. Neem bij een vermoeden van schimmels in uw woning daarom direct contact op met De vakman in Zwolle.

Uitgebreide bestrijding

Bij de bestrijding van schimmels/huiszwammen komt naast het verhelpen van dit probleem tevens een stuk preventie kijken. Allereerst zorgen we ervoor dat de schimmels zich niet verder kunnen uitbreiden en vervolgens gaan we over op de effectieve bestrijding. Aangetaste onderdelen van de woning worden vervangen en er wordt voor adequate isolatie gezorgd. Bovendien zullen we de nog bestaande schimmels met gespecialiseerde technieken bestrijden. Schimmels en huiszwam bestrijden in Zwolle? Schakel De vakman in.

Ons werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Definitief van Ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Hoofdvestiging