0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zwolle

Schimmels en huiszwam bestrijden

Schimmelvlekken op de muur, vloer of het plafond zijn vaak een slecht voorteken. Met name huis- en kelderzwammen, de zogenaamde huiszwammen, veroorzaken veel schade aan het hout en de muren. Ze komen vooral voor in oudere huizen of op vochtige plekken in de woning. Slechte ventilatie draagt bij aan het ontstaan van huiszwammen in vochtige ruimtes, dus zorg altijd voor een goede luchtdoorvoer op iedere plek in huis. Over het algemeen ontstaan de huiszwammen in kruipruimtes, maar deze kunnen groeien naarmate ze niet worden opgemerkt.

Onderneem direct actie

Het is bij de huiszwam belangrijk om snel actie te ondernemen. Wanneer houten constructies of muren vochtig worden, dan kan dit verstrekkende gevolgen hebben voor de basis van de woning én uw eigen gezondheid. Hoe langer u wacht, des te groter kunnen de gevolgen zijn. Een huiszwam is eenvoudig te herkennen, aangezien deze schimmel groot van stuk kan worden. Hoe herkent u huiszwammen of andere schimmels in uw woning?

  • Een cirkelvormige schimmel
  • Witte randen rondom een bruine ‘blaar’
  • De witte randen zijn vaak vochtig en breiden zich verder uit

Huiszwammen zijn buitengewoon onhygiënisch en tasten tevens belangrijke constructies van uw woning aan. Neem bij een vermoeden van schimmels in uw woning daarom direct contact op met de door ons aangedragen professional in Zwolle.

Uitgebreide bestrijding

Bij de bestrijding van schimmels/huiszwammen komt naast het verhelpen van dit probleem tevens een stuk preventie kijken. Allereerst zorgen we ervoor dat de schimmels zich niet verder kunnen uitbreiden en vervolgens gaan we over op de effectieve bestrijding. Aangetaste onderdelen van de woning worden vervangen en er wordt voor adequate isolatie gezorgd. Bovendien zullen we de nog bestaande schimmels met gespecialiseerde technieken bestrijden. Schimmels en huiszwam bestrijden in Zwolle? Schakel de door ons aangedragen professional in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606