085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Zwolle

Overlast van knaagdieren

Knaagdieren in uw woning of bedrijfspand zijn altijd ongewenst. Naast het feit dat u vaak schrikt van de aanwezigheid van bijvoorbeeld muizen of ratten, kunnen deze dieren veel schade aanrichten aan het interieur. Zo knagen de knaagdieren eenvoudig door belangrijke kabels en tasten ze vloer- of wandbedekking aan op zwakke plekken van uw woning of pand. Tot slot kunnen knaagdieren ongewenste ziektes verspreiden en zij hebben daarmee binnen de woning of het bedrijfspand een algeheel negatieve invloed op de hygiëne. Genoeg reden dus om knaagdieren te bestrijden!

Welke knaagdieren bestrijden we?

Bij de door ons aangedragen professional hebben we kennis en ervaring in de bestrijding van diverse soorten knaagdieren. Zo kunnen mensen vrijwel het hele jaar door last hebben van muizen en ratten in de woning of het bedrijfspand, terwijl mollen en woelraten met name tijdens de warme maanden voor overlast zorgen in de tuin. Ook bij de bestrijding van mollen en woelratten bent u bij ons aan het juiste adres. Wacht bij overlast door deze dieren niet te lang, want mollen en woelratten veroorzaken binnen korte tijd veel overlast. Hoe herkent u dit ongedierte?

  • Gaten in de tuin of afknaagt gras rondom stilstaand water (vijver)
  • Aangevreten wortels van planten in de tuin
  • Mollenhopen, duidelijk te herkennen
  • Het begin van een tunnel op een centrale plek in het gazon
  • Onkruid op plekken waar eerst gras groeide

Woelratten vestigen zich vaak in de buurt van gebouwen en stilstaand water. Mollen kunnen overal in uw tuin voorkomen; deze beesten kunnen binnen een dag een tunnelsysteem van enkele meters graven. de door ons aangedragen professional lost overlast door knaagdieren in Zwolle en de regio effectief voor u op!

Lees hier meer onze aanpak bij muizen en ratten. Heeft u te maken met mollen of woelratten? Ook dan zit u bij ons goed. Klik hier voor meer informatie over dit type knaagdieren.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606