038 - 799 99 53

Ongediertebestrijder in Zwolle nodig?

Overlast van knaagdieren

Knaagdieren in uw woning of bedrijfspand zijn altijd ongewenst. Naast het feit dat u vaak schrikt van de aanwezigheid van bijvoorbeeld muizen of ratten, kunnen deze dieren veel schade aanrichten aan het interieur. Zo knagen de knaagdieren eenvoudig door belangrijke kabels en tasten ze vloer- of wandbedekking aan op zwakke plekken van uw woning of pand. Tot slot kunnen knaagdieren ongewenste ziektes verspreiden en zij hebben daarmee binnen de woning of het bedrijfspand een algeheel negatieve invloed op de hygiëne. Genoeg reden dus om knaagdieren te bestrijden!

Welke knaagdieren bestrijden we?

Bij De vakman hebben we kennis en ervaring in de bestrijding van diverse soorten knaagdieren. Zo kunnen mensen vrijwel het hele jaar door last hebben van muizen en ratten in de woning of het bedrijfspand, terwijl mollen en woelraten met name tijdens de warme maanden voor overlast zorgen in de tuin. Ook bij de bestrijding van mollen en woelratten bent u bij ons aan het juiste adres. Wacht bij overlast door deze dieren niet te lang, want mollen en woelratten veroorzaken binnen korte tijd veel overlast. Hoe herkent u dit ongedierte?

  • Gaten in de tuin of afknaagt gras rondom stilstaand water (vijver)
  • Aangevreten wortels van planten in de tuin
  • Mollenhopen, duidelijk te herkennen
  • Het begin van een tunnel op een centrale plek in het gazon
  • Onkruid op plekken waar eerst gras groeide

Woelratten vestigen zich vaak in de buurt van gebouwen en stilstaand water. Mollen kunnen overal in uw tuin voorkomen; deze beesten kunnen binnen een dag een tunnelsysteem van enkele meters graven. De vakman lost overlast door knaagdieren in Zwolle en de regio effectief voor u op!

Lees hier meer onze aanpak bij muizen en ratten. Heeft u te maken met mollen of woelratten? Ook dan zit u bij ons goed. Klik hier voor meer informatie over dit type knaagdieren.

Ons werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Definitief van Ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Hoofdvestiging