0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zwolle

Overlast van knaagdieren

Knaagdieren in uw woning of bedrijfspand zijn altijd ongewenst. Naast het feit dat u vaak schrikt van de aanwezigheid van bijvoorbeeld muizen of ratten, kunnen deze dieren veel schade aanrichten aan het interieur. Zo knagen de knaagdieren eenvoudig door belangrijke kabels en tasten ze vloer- of wandbedekking aan op zwakke plekken van uw woning of pand. Tot slot kunnen knaagdieren ongewenste ziektes verspreiden en zij hebben daarmee binnen de woning of het bedrijfspand een algeheel negatieve invloed op de hygiëne. Genoeg reden dus om knaagdieren te bestrijden!

Welke knaagdieren bestrijden we?

Bij de door ons aangedragen professional hebben we kennis en ervaring in de bestrijding van diverse soorten knaagdieren. Zo kunnen mensen vrijwel het hele jaar door last hebben van muizen en ratten in de woning of het bedrijfspand, terwijl mollen en woelraten met name tijdens de warme maanden voor overlast zorgen in de tuin. Ook bij de bestrijding van mollen en woelratten bent u bij ons aan het juiste adres. Wacht bij overlast door deze dieren niet te lang, want mollen en woelratten veroorzaken binnen korte tijd veel overlast. Hoe herkent u dit ongedierte?

  • Gaten in de tuin of afknaagt gras rondom stilstaand water (vijver)
  • Aangevreten wortels van planten in de tuin
  • Mollenhopen, duidelijk te herkennen
  • Het begin van een tunnel op een centrale plek in het gazon
  • Onkruid op plekken waar eerst gras groeide

Woelratten vestigen zich vaak in de buurt van gebouwen en stilstaand water. Mollen kunnen overal in uw tuin voorkomen; deze beesten kunnen binnen een dag een tunnelsysteem van enkele meters graven. de door ons aangedragen professional lost overlast door knaagdieren in Zwolle en de regio effectief voor u op!

Lees hier meer onze aanpak bij muizen en ratten. Heeft u te maken met mollen of woelratten? Ook dan zit u bij ons goed. Klik hier voor meer informatie over dit type knaagdieren.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606