085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Zwolle

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Zoemen er ontzettend veel fruitvliegjes om uw gezonde aankopen heen? Kunt u de container niet meer openen zonder een zwerm vliegen in uw gezicht te krijgen? Of houden bromvliegen u uit uw slaap? Vliegen zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen vervelende ziekten verspreiden. Enkele vliegen horen bij de zomer, maar gaat het om grote hoeveelheden? Dan wordt het tijd om in actie te komen. Datzelfde geldt voor muggen, die voor jeukende bulten en een slechte nachtrust kunnen zorgen. In de regio Zwolle schakelt u voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden ons in. Dankzij onze uitgebreide kennis kunnen wij in elke situatie voor een geschikte oplossing zorgen!

Overlast door rioolvliegjes

Een van de vele soorten vliegen of muggen die voor overlast kunnen zorgen, zijn de rioolvliegjes. Ze staan ook wel bekend als motmuggen. Zoals de eerste naam al doet vermoeden, zijn deze insecten vooral te vinden in het riool. Treft u ze daarbuiten aan? Dan is dat een teken dat u te maken heeft met rioollekkage. De beestjes kunnen dan door een scheurtje in de leidingen naar buiten komen. Omdat ze vanuit het riool allerlei bacteriën meenemen, is dit een onhygiënische situatie. Dit wilt u zo snel mogelijk oplossen! Kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met onze experts. U kunt ons bellen op telefoonnummer 085 - 106 1600, of het contactformulier invullen. We komen dan zo snel mogelijk naar u in Zwolle of omgeving toe, en zorgen voor een snelle oplossing. Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606