0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zwolle?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zwolle

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Zoemen er ontzettend veel fruitvliegjes om uw gezonde aankopen heen? Kunt u de container niet meer openen zonder een zwerm vliegen in uw gezicht te krijgen? Of houden bromvliegen u uit uw slaap? Vliegen zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen vervelende ziekten verspreiden. Enkele vliegen horen bij de zomer, maar gaat het om grote hoeveelheden? Dan wordt het tijd om in actie te komen. Datzelfde geldt voor muggen, die voor jeukende bulten en een slechte nachtrust kunnen zorgen. In de regio Zwolle schakelt u voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden ons in. Dankzij onze uitgebreide kennis kunnen wij in elke situatie voor een geschikte oplossing zorgen!

Overlast door rioolvliegjes

Een van de vele soorten vliegen of muggen die voor overlast kunnen zorgen, zijn de rioolvliegjes. Ze staan ook wel bekend als motmuggen. Zoals de eerste naam al doet vermoeden, zijn deze insecten vooral te vinden in het riool. Treft u ze daarbuiten aan? Dan is dat een teken dat u te maken heeft met rioollekkage. De beestjes kunnen dan door een scheurtje in de leidingen naar buiten komen. Omdat ze vanuit het riool allerlei bacteriën meenemen, is dit een onhygiënische situatie. Dit wilt u zo snel mogelijk oplossen! Kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met onze experts. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0800 255 3733, of het contactformulier invullen. We komen dan zo snel mogelijk naar u in Zwolle of omgeving toe, en zorgen voor een snelle oplossing. Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zwolle en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606