038 - 799 99 53

Ongediertebestrijder in Zwolle nodig?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Zoemen er ontzettend veel fruitvliegjes om uw gezonde aankopen heen? Kunt u de container niet meer openen zonder een zwerm vliegen in uw gezicht te krijgen? Of houden bromvliegen u uit uw slaap? Vliegen zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen vervelende ziekten verspreiden. Enkele vliegen horen bij de zomer, maar gaat het om grote hoeveelheden? Dan wordt het tijd om in actie te komen. Datzelfde geldt voor muggen, die voor jeukende bulten en een slechte nachtrust kunnen zorgen. In de regio Zwolle schakelt u voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden ons in. Dankzij onze uitgebreide kennis kunnen wij in elke situatie voor een geschikte oplossing zorgen!

Overlast door rioolvliegjes

Een van de vele soorten vliegen of muggen die voor overlast kunnen zorgen, zijn de rioolvliegjes. Ze staan ook wel bekend als motmuggen. Zoals de eerste naam al doet vermoeden, zijn deze insecten vooral te vinden in het riool. Treft u ze daarbuiten aan? Dan is dat een teken dat u te maken heeft met rioollekkage. De beestjes kunnen dan door een scheurtje in de leidingen naar buiten komen. Omdat ze vanuit het riool allerlei bacteriën meenemen, is dit een onhygiënische situatie. Dit wilt u zo snel mogelijk oplossen! Kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met onze experts. U kunt ons bellen op telefoonnummer 038 - 799 99 53, of het contactformulier invullen. We komen dan zo snel mogelijk naar u in Zwolle of omgeving toe, en zorgen voor een snelle oplossing. Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres!

Ons werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Definitief van Ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Zwolle, Heerenveen, Harderwijk, Emmeloord, Meppel, Kampen, Amsterdam, Hilversum.

Hoofdvestiging